Hvilken hjemmelader passer til min bil ?

Oppdatert

Våre ladere passer alle typer elbiler. Maksimal belastningskapasitet avhenger av ulike faktorer, for eksempel lokale regler og forskrifter, kjøretøytypen, strømtilkoblingen der du befinner deg og strømforbruket til bygningen.

Vi har tre pakker å velge mellom:

Polar standard er en smart ladepakke for elbiler som kan lade opptil 3,7 kW

Polar rask er en smart ladepakke for elbiler som kan lade opptil 22 kW.

Polar eksklusiv er en smart ladepakke for elbiler som kan lade opptil 22 kW. Opptil 22 kW med 3-fase tilkobling og RFID brukeridentifisering med ladebrikke eller mobilapp.

Her kan du lese mere:

http://polarkraft.no/polar-lading/