Jeg har problemer med å logge inn på Min side- hva gjør jeg da?

Oppdatert

Ved første gangs pålogging på Min side må du oppgi kundenummer og pin-kode. Dette finner du i din velkomstmail.

Hvis du har dette tilgjengelig så går du inn HER for å opprette ny bruker.

Legg inn:

Kundenummer

Pin-kode

Velg et passord som du bekrefter.  Du vil da få tilsendt en verifikasjonslink til din e-post, klikk på linken og du er inne på Min side.

Dersom du mangler kundenummer eller pin-kode kan du ta kontakt med oss på telefon 987 02006 eller sende oss en e-post til: kunde@polarkraft.no så hjelper vi deg.