Kan det være flere brukere på Min side?

Oppdatert

Ja. Dersom du allerede har laget en bruker på Min side og ønsker at flere skal ha tilgang så kan du enkelt legge til dette.

Gå inn på Min side - Min profil - Brukerkontoer og kunderelasjoner. Klikk for å legge til Ny innlogging. Skriv inn e-postadresse til den nye innloggingen. En e-post med en verifikasjonslink vil bli sendt til den oppgitte e-posten.

Vedkommende som har mottatt linken kan da opprette sin egen bruker med eget passord og logge seg inn på vanlig måte.